Aktuális

Vezetői ügyeletek a nyári szünetben
Július 10., július 24.: Rojtos Norbert, igazgató
Augusztus 7., augusztus 21.: Sáry Lilla, igazgatóhelyettes
/A megadott napokon, 8-tól 12 óráig./

Júniusi versenyeredmények
1.) Spiel und Gewinn 3 fordulós német verseny: I. és II. helyezés
Már 3. éve veszünk részt a HEBE Kft. országos levelezőversenyein, mindig szép eredménnyel. A Spiel und Gewinn –Játssz és Nyerj!  –  3 fordulós versenyen ismét dobogósak lettünk.  Jónás Adél 5. osztályos tanuló, az Erste Schritte kategóriában 1. helyezést, Darvasi Noémi 8. osztályos tanuló a Junior2 kategóriában 2. helyezést ért el. 
Gratulálunk a kitartó munkájukhoz és a szép eredményhez. Jutalmuk az oklevél és egy gazdag ajándék csomag a versenykiírótól.
Felkészítő tanár: Diénes Melinda

2.) Petanque diákolimpia országos döntő- 2.hely!Az országos döntőn IV. korcsoportos csapatunk:  Albert Patrícia, Kulcsár Anna, Hajdú Péter Ákos II. helyen végzett! Felkészítő tanár: Molnárné Pocsai Ildikó

3.) Nemzetközi aritmetikai verseny- 3.hely Kelemen Zalán, 4.osztályos tanulónk 3. lett a nemzetközi aritmetikai versenyen Belgrádban, 18 ország résztvevői közül! Tanító: Simon Szilvia.

4.) Olvasópályázat2018.06.08-án tartották a „Koli és foci” református olvasópályázat díjátadó gáláját a Duna Palota Színháztermében. A 8 fordulós pályázaton iskolánkból 4 csapat indult, és mivel minden feladatot megoldottak, 1-1 könyvet kaptak ajándékba. A 120 csapat közül iskolánkból 28.(Kerti Máté Atilla– 5.o.), 42., 47. és 51  helyezések születtek.  A gálán a legjobban együttműködő csapat tagjai: Gaál Emese Zsuzsanna és Köles Rege Villő (5.o.) vettek részt, ahol a könyvek íróival is találkozhattak a gyerekek. A szervezők meglepetése volt még egy ebéd utáni látogatás a Mesemúzeumban. Felkészítő tanár: Mógorné Áment Erika.

5.) Diákolimpia országos döntő- judo: 3.hely
A diákolimpia országos judo döntőjén Jónás Adél, 5.osztályos tanulónk 3.helyen végzett. 

Szívből gratulálunk minden tanulónknak és felkészítőiknek!